Download de nieuwe versie van de Tijdspaarfonds app

Vanaf 19 februari werkt alleen nog de nieuwe versie van de Tijdspaarfonds app. In deze app bekijkt u snel en gemakkelijk uw saldo bij het Tijdspaarfonds (TSF). U leest in dit bericht hoe u de nieuwe versie downloadt.

Heeft u een Android-telefoon (bijvoorbeeld van Samsung)?

En werkt de app niet meer? Tik dan op uw telefoon op deze link: Google Play. U krijgt dan direct de Tijdspaarfonds app te zien in Google Play. Tik nu op ‘Updaten’. De nieuwe versie wordt dan geïnstalleerd. Daarna kunt u direct inloggen. En uw pincode herstellen. Let op: u kunt de nieuwe versie alleen installeren als u via uw telefoon op deze link tikt.

Heeft u een iPhone?

En werkt de app niet meer? Tik dan op uw telefoon op deze link: Apple App Store. U krijgt dan direct de Tijdspaarfonds app te zien in de Apple App Store. Tik nu op ‘Werk bij’. De nieuwe versie wordt dan geïnstalleerd. Daarna kunt u direct inloggen. En uw pincode herstellen. Let op: u kunt de nieuwe versie alleen installeren als u via uw telefoon op deze link tikt.

Werkt de link hierboven naar Google Play of Apple App Store niet?

• En heeft u een Android-telefoon (bijvoorbeeld van Samsung)? Open dan op uw telefoon de applicatie Google Play. Zoek op ‘Tijdspaarfonds’ en klik op ‘Updaten’. U kunt dan direct inloggen. En uw pincode herstellen.
• Heeft u een iPhone? Open dan op uw telefoon de applicatie Apple App Store. Zoek op ‘Tijdspaarfonds’ en klik op ‘Werk bij’. U kunt dan direct inloggen. En uw pincode herstellen.

Lukt het niet de nieuwe versie te installeren?

Neem dan contact met ons op. U kunt uw saldo bij het TSF ook bekijken via Mijn Tijdsparen. Ga hiervoor naar bter-bouw.nl/tijdspaarfonds en klik daar op Mijn Tijdsparen (de gele knop rechtsboven).

18-02-2021