Registratienummer

Het registratienummer van uw werknemer kunnen wij toekennen nadat u uw werknemer bij bpfBOUW heeft aangemeld. Dit registratienummer heeft u nodig om tegoeden te storten in het Tijdspaarfonds Bouw & Infra.

Zodra wij de premieaanlevering hebben verwerkt, ontvangt u een brief met het registratienummer. Vanaf dan is het mogelijk stortingen te doen voor nieuwe Tijdspaarfonds-deelnemers.
Nadat wij de premies hebben verwerkt, duurt het ongeveer 5 werkdagen totdat de registratienummers naar u en uw nieuwe werknemer worden verstuurd.
Werkte uw nieuwe werknemer sinds 2011 al eerder onder de cao Bouw & Infra en was hij Tijdspaarfonds-deelnemer? Dan heeft uw werknemer mogelijk al een registratienummer.
U kunt uw nieuwe werknemer vragen of het registratienummer bekend is. Mocht uw werknemer dit niet meer weten, kunt u contact opnemen met de werkgeversdesk. Zij kunnen voor u controleren of uw nieuwe werknemer al bekend is in onze administratie en wat het registratienummer is.
Wilt u het registratienummer van de nieuwe werknemer al ontvangen voor de eerste premieaanlevering? Dat kan via een nihilopgave. Meld uw werknemer aan op de eerste dag dat de werknemer bij u in dienst is. Na ongeveer 5 werkdagen ontvangt u het registratienummer. Zo heeft u het registratienummer voordat u de premieaanlevering voor uw werknemer gaat doen en kunt u tegelijk met de premieaanlevering de eerste storting in het Tijdspaarfonds doen voor uw werknemer.

Instructie

Een instructie voor de eerste aanlevering van de pensioenpremies en nihilopgave vindt u in de handleiding. Heeft u vragen over de aanlevering van de pensioenpremies of over de nihilopgave? Bel dan met werkgeversdiensten APG: 020 583 42 00.
Het is niet mogelijk om tegoeden te storten voor werknemers waarvan het registratienummer nog niet bekend is. Een storting aan het Tijdspaarfonds kunnen we alleen verwerken als die is voorzien van het voorgeschreven betalingskenmerk. Onderdeel van het betalingskenmerk is het unieke registratienummer van de werknemer. Mocht u toch bedragen storten zonder vermelding van het registratienummer, dan storten wij deze tegoeden naar u terug.