Log in op uw rekening van het Tijdspaarfonds

Op uw rekening van het Tijdspaarfonds kunt u uw saldo bekijken of gegevens aanpassen. U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Lukt het inloggen niet? Wij helpen u op deze pagina verder.

U logt in op Mijn Tijdsparen via de gele button hierboven. Of u logt in via de Tijdspaarfonds-app. Met de app kunt u makkelijk een code instellen. Zo kunt u voortaan in de app meteen inloggen.

Log in met gebruikersnaam en wachtwoord

Als uw werkgever u heeft aangemeld, krijgt u uw inloggegevens per post. U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord uit de brief.

Gebruikersnaam is registratienummer

Uw gebruikersnaam is ook uw BTER-registratienummer. Iedereen krijgt een eigen nummer. Dit registratienummer staat op uw welkomstbrief. De welkomstbrief krijgt u nadat u bij het Tijdspaarfonds bent aangemeld. Ook staat dit nummer rechtsboven op de andere brieven die u van ons heeft gekregen.

Het inloggen lukt niet

Dat is vervelend voor u. We helpen u graag om het op te lossen.

Heeft u nog een brief van ons liggen? Dan staat uw registratienummer rechtsboven op de pagina. Hiermee kunt u inloggen.

Als u geen brief meer van ons heeft, kunt u een bericht sturen via het contactformulier. Vermeld daarin uw naam, geboortedatum en dat u nieuwe inloggegevens wilt.

U kunt heel makkelijk een nieuw wachtwoord opvragen. U heeft alleen uw gebruikersnaam nodig. Dat is uw registratienummer.

Als u begint in de bouw, ontvangt u binnen 2 maanden een brief met uw inloggegevens. Werkt u langer dan 2 maanden in bouw? Neem dan contact met ons op.